Make-up trendjes lente 2016

Ook voor dit voorjaar zijn er weer een paar make-up trendjes die we echt niet mogen missen. Of nou ja,... Ieder zijn ding natuurlijk. En heel erg speciaal zijn de trends ook niet, maar voor wie echt met de tijd mee wil gaan komen hier 6 onmisbare voorjaarslooks die we met z'n allen eens heerlijk kunnen uitproberen!



Normale bruine oogschaduw kunnen we dit voorjaar in de kast laten, want het draait deze lente om kleur! En dan met name blauwe oogschaduw. Het is hierbij de bedoeling dat je het zowel op je ooglid als op je onderste wimperrand aanbrengt. Lekker kleurig dus en alles mag!


Staat er een avondje stappen op je programma deze lente ? Dan ga je natuurlijk voor dieprode lippen. Bij deze trend is het belangrijk de rest van je make-up rustig te houden. Laat de smokey eyes dus eventjes achterwege, tenzij je niet van plan bent een vlam aan de haak te slaan die avond natuurlijk ;-)


Roze is het helemaal voor deze lente, en dus mogen onze wangetjes worden voorzien van een gezonde roze blos waarbij onze ogen mogen matchen. Dus schroom niet je oogleden een beetje roze te kleuren :-) heb je een warme ondertoon in je huid, kun je beter gaan voor een perzikkleurige teint.


Rode lipstick. Het is nooit uit de mode en ook deze lente zien we 'm terug! Kies voor rustige oogschaduws om je rode lippen extra te laten knallen !


Was jij de bekende smokey eyes al zat? Mooi! Want deze lente maken we smokey eyes met glitters! Glitters in alle kleuren. Ook de zwarte eyeliner ruilen we in voor een glitterend exemplaar. Is het too much voor jou? Je kunt ook kiezen voor een subtiele gouden oogschaduw met glitter. Dan zit je altijd goed!


Dikke plamuurlagen foundation op je gezicht is altijd een no go en dit voorjaar gaan we dan ook helemaal voor de natural looking skin met natuurlijk die glanzende highlights op de juiste plekken. 

Voor elke trend hebben wij in onze webshop een passend product, dus schroom niet, neem een kijkje en bestel jouw lente make-upje nu snel op www.beautysbest.nl. De lente staat voor de deur!

Geen opmerkingen: