I'm not perfect, I contour


Contouring, strobing, highlighting ... Het houdt maar niet op. En eigenlijk komt het allemaal op hetzelfde neer. Met make-up je gezicht een andere "vorm" geven of de mooie plekjes op je gezocht extra benadrukken. Met het Sleek Solstice Highlighting Palette kun je je wenkbrauwbot, jukbeenderen, neusbrug en cupido eens flink in het ehh ... Zonnetje zetten! 

Het Solstice Highlighting Palette komt in een suuuupermooi gouden doosje, met een bijgekeverd kwastje en een spiegeltje aan de binnenkant. De steentjes bestaan uit 3 gebakken poedertjes en 1 crème highlighter. 
De crème highlighter, genaamd Ecliptic, is bedoeld voor het highlighten van je wenkbrauwbot. De zachtroze poeder highlighter Hemisphere is bedoeld om je jukbeenderen mooi op te laten lichten. Subsolar, de zachtgele poeder highlighter, is voor het highlighten van je neusbrug en de peachy colored highlighter Equinox is voor je cupido. 


Sinds ik het Solstice Highlighting Palette in mijn bezit heb (jeuj !), gebruik ik hem iedere dag. Van alle 4 de highlighters die erin zitten, heb ik geen favoriet. Ze zijn allemaal zo mooi en doordat ze allemaal een eigen "bestemming" hebben, gebruik je ze ook echt allemaal. En dat is ook wat waard, want meestal zitten er altijd wel een paar achterblijvertjes in een palet.Je kunt het Sleek Solstice Highlighting Palette bij ons in de webshop krijgen ! Zorg dat jij de zomer eerder in huis haalt dan dan hij op de stoep staat. Met het Solstice Highlighting Palette schijnt de zon iedere dag :-)

Geen opmerkingen: