Flamingo love !

Denken we aan roze, denken we aan een flamingo. Oké, misschien niet direct, maar wel vrij snel. En zo vreemd is dat niet, want flamingo's zijn natuurlijk hartstikke bijzondere vogels die ook echt geluksvogels zijn dat ze ons favoriete kleur dragen mogen!


Ik test vandaag de Sleek True Colour Lipstick in de kleur Plush, en de Sleek blush in de kleur - ja ja ! - Flamingo.
De mooie lipstick Plush is een matte roze kleur die niet heel licht is. Hij is ook zeker niet donker en daar ga je al vlug mee de mist in, aangezien hij wel donker oogt. De lipstick blijft lang zitten vanwege zijn matte finish en heeft een fluweelzachte uitstraling. Door zijn kleur zou je hem in het hokje zomer plaatsen, maar juist door zijn textuur en matte finish past hij ook prima in het hokje winter en kan hij ook supergoed door bij een dagje op het werk ! Hij is hip en zomers, als klassiek en netjes. Plush is een alleskunnertje !

Ik draag hem hier zonder lipliner. Ik ben ook van mening dat dit het mooiste is om de textuur van deze lipstick ook echt uit te laten komen zoals hij bedoeld was :-)


Kleine bijzaak in dit "roze blog", zijn mijn bruine ogen. Bij roze lippen en knalroze wangen, is het van belang je ogen op de achtergrond te houden. Ze mogen best aangezet worden met wat oogschaduw en eyeliner, maar juist door dit in natuurlijke tinten te houden zorg je ervoor dat je lippen en wangen de blikvangers zijn.



Op bovenstaande foto's zie je ook meteen hoe subtiel de Sleek blush Flamingo eigenlijk is. Het is niet zo dat je laag op laag kunt aanbrengen, maar juist door de juiste hoeveelheid op je kwast te nemen en dit netjes uit te werken, krijg je die gezonde roze blos. Zeker een aanrader ! En laten roze nou net een trendje worden dit voorjaar ! ;-)

Geen opmerkingen: