Budget make-up !

Wie zegt dat je er met budget make-up niet mooi uit kunt zien ? Het is een kwestie van zoeken naar de juiste producten, met de juiste resultaten en (of course!) de juiste prijs. En natuurlijk make-up wat bij jou in de smaak valt. Waar ben je naar opzoek en kun je dat ook vinden in de goedkopere kring?

Ik gebruik dit blogje alleen maar budget make-up, om je te laten zien hoe mooi dat kan zijn als je er juist mee omgaat. Uiteindelijk gaat het niet (niet altijd) om de tools, maar om diegene die het doet :-)


Te beginnen met de basis, de Nude Illusion Make Up, een foundation van het merk Catrice. Het is een heel dunne, vloeibare foundation die zich zeer gemakkelijk laat aanbrengen en uitsmeren. Het resultaat is ook zeker naakt te noemen, want eenmaal aangebracht, lijkt het net alsof je niets draagt. Het is jouw huid, maar dan net ietsje mooier !


Vervolgens matten we de foundation - die al mat genoeg is van zichzelf - af met een poeder. In mijn geval is dat de Insta Glow Bronzer van het merk Miss Sporty. De bronzer geeft een licht tintje af en bevat ook nog een lichte shimmer die zorgt dat het lijkt alsof het zonnetje in je gezicht schijnt. We like that



Als oogschaduw heb ik gekozen voor de All About Bronze van het merk Essence. Met twee rijen oogschaduws heb je keus tussen het maken van een gouden look, of een brons/taupe look. Je kunt ze uiteraard ook door elkaar heen gebruiken om je geheel eigen stijltje uit te drukken. De oogschaduws zijn voor hun prijs zeker niet verkeerd, zijn aardig gepigmenteerd en glanzen alle acht.


Om iedere look af te maken, sluiten we natuurlijk af met een lipstick of lipgloss. Ik gebruikte de Volumizing Lip Booster van Catrice. Deze lipgloss is heel zachtroze en zorgt voor vollere lippen. Eenmaal opgedaan voel je een licht tintelende, beetje koude ervaring. Dit zorgt natuurlijk voor die volle lippen (of je tuit ze gewoon automatisch na het voelen van die koude sensatie hihi).



En zo ziet mijn budget make-up lookje van vandaag eruit! Lekker nude voor een doordeweekse dag, snel en makkelijk maar toch verzorgd!

Geen opmerkingen: