Once you know Gel lac(quer), you'll never go back

Het is echt, echt, ècht waar ... Als je eenmaal gellak hebt gehad, dan wil je niet meer terug. Twee weken lang een perfecte manicure zonder enige chip. Het is simpel genoeg om het zelf thuis te doen, en professioneel genoeg om die perfecte kleur te behouden.

Voor jullie test ik de Sensationail gellak. Ik ben er onwijs enthousiast over! In dit artikeltje leg ik kort uit hoe het in zijn werk gaat.




Op bovenstaande foto's zie je wat er is een starterskit zit, en wat je zoal nodig hebt om de perfecte manicure thuis na te bootsen. Alles wat je nodig hebt zit in de starterskit, dus we kunnen beginnen! Rest mij alleen nog te zeggen dat de ledlamp elke keer piept na 30 seconden. Dus, je zet de lamp aan, drukt op de knop om te beginnen, de lamp piept na 30 seconden en gaat uit na 60 seconden. Zo weet je exact wanneer je tijd om is - of je nu 30 of 60 seconden moet uitharden.

  1. Desinfecteer je nagels met een pluisvrij watje en Gel Cleanser. 
  2. Breng rond de nagelranden de Gel Primer aan voor een extra goede hechting.
  3. Breng een dun laagje Gel Base & Topcoat aan en laat 30 seconden uitharden onder de lamp.
  4. Breng een dun laagje kleur aan en laat 60 seconden uitharden onder de lamp.
  5. Breng een tweede laagje kleur aan en laat opnieuw 60 seconden uitharden onder de lamp.
  6. Breng een beschermend laagje Gel Base & Topcoat aan en laat 30 seconden uitharden onder de lamp.

Na deze 6 stappen zit je manicure er op! Rest alleen nog om je nagels plakvrij te maken met een pluisvrij watje en een beetje Gel Cleanser, and you're good to go !


Hierboven wat foto's van enkele kleurtjes. Van linksboven naar rechtsonder: Coral Reef, Macchiato, Pink Chiffon en French Manicure.

Geen opmerkingen: