Poets je mooi ! Multifunctionele borstel.

Tandenborstels, de meest saaie attributen op de aardbol. Heb je een nieuwe tandenborstel nodig, pluk je er het liefst nog eentje met je ogen dicht uit het schap. Maaaaar, ho eens even! Tandenpoetsen is hartstikke belangrijk! Als je niet iedere avo... Ok. Laat maar. Dat is niet wat ik zeggen wou. Tandenborstels zijn niet saai, tandenborstels zijn handig ! En niet alleen voor je tanden dus, duhh, maar voor iedere beauty fan! Want de tandenborstel is anno nu een manusje van alles :-)



1. Ben je je wenkbrauwborsteltje kwijt, is hij zojuist afgebroken en kun je er niets meer mee? Geen paniek ! Gebruik je tandenborstel als wenkbrauwborstel ! Het werkt echt perfect. En voor een langdurig resultaat, kun je je wenkbrauwen eerst insmeren met een beetje vaseline of andere vettige crème, alvorens je je wenkbrauwen in de juiste richting kamt met jouw tandenborstel :-)



2. Een manicure at home was nog nooit zo makkelijk met een tandenborstel ! Gebruik je tandenborstel als manicure-tool! Smeer je nagelriemen in met wat nagelriemolie en borstel vervolgens zachtjes over je nagelriemen heen. Zo duw je tegelijkertijd ook je nagelriemen een beetje los. Win win!


3. Geen volume? Gebruik je tandenborstel als toupeerkam! Pluk voor pluk kam je met je tandenborstel je haren netjes tegen de draad in, resultaat? Een volumineus kapsel dankzij je tandenborstel. Overigens kun je ook je korte haartjes langs de haaraanzet met je tandenborstel weg kammen. Gebruik simpelweg een beetje haarspray en je tandenborstel, en je babyhaartjes zijn verleden tijd!


4. Geen geld voor een nagelbehandeling met leuke nailart? Maak je nailart lekker zelf met een tandenborstel! Schenk wat nagellak in een klein schaaltje, dip je tandenborstel in de nagellak en dep vervolgens op je nagels. Leuke nailart in een oogwenk en het kost je ... Ehh, ja, een tandenborstel ;-)



5. Geen lipscrub bij de hand en waaien de vellen van links naar rechts in de wind? Gebruik je tandenborstel als lipscrub! Maak de tandenborstel een beetje nat, ga in ronddraaiende bewegingen over je lippen en klaar is Kees! Perfect gladde lippen in een mum van tijd :-)



6. Heb je vieze nagels? Ook dan biedt de tandenborstel uitkomst. Gebruik je tandenborstel als nagelborstel! Ook als je gele nagels hebt, kun je je nagels behandelen met je tandenborstel. Smeer wat whitening tandpasta op je tandenborstel of wat citroensap, en borstel daarmee over je nagels. Herhaal je dit een paar keer dan moeten die gele nagels vanzelf verdwijnen!


7. Heb je een feestje? Gebruik je tandenborstel om gekleurde plukjes in je haar te maken met haarkrijt! Of gebruik je tandenborstel als verfkwast bij het maken van highlights. 


8. Ben je je haren aan het föhnen maar werkt het ding niet meer naar behoren? Gebruik je tandenborstel als borstel en borstel het vuil uit de achterkant van je haardroger. Binnen de kortste keren föhn jij je haren weer stralend droog!


9. Lukt contouren je maar niet met die slappe haren van je make-up kwasten? Gebruik je tandenborstel als contourkwast! Gebruik wel een tandenborstel met zachte haren, deze kunnen beter blenden en is natuurlijk veel zachter voor je tere huidje.


10. Heb je een rottige mascara die al jouw mooie wimpers aan elkaar klont? Gebruik je tandenborstel als kammetje en kam al die lelijke klonters zo uit je wimpers!

Kun jij maar geen genoeg krijgen van je tandenborstel en al zijn kunnen ? Je kunt het zo gek niet bedenken of je tandenborstel kan het. Zo kan hij ook nog mee-eters verwijderen, ingegroeide haren verhelpen met een beetje lichaamsolie, je kunt je sieraden ermee oppoetsen, enz. enz. Maar sommige dingen ... Wil je gewoon liever niet weten.


Overigens is het wel aan te raden voor elke beautyhack een nieuwe tandenborstel te gebruiken en hem zeeeeeker niet opnieuw als ehh, ja ... Als tandenborstel te gebruiken (als jullie inmiddels nog weten wat zijn oorspronkelijke doel was ;-)). 

Meiden, have fun met jullie nen hebben jullie nog een goede tip, meld hem dan zeker eventjes!

Geen opmerkingen: