Temptu


Van Rode Loper tot Runway, TEMPTU heeft zich bewezen bij de grootheden van de modellen-, muziek- en filmwereld. De airbrush methode, vanwege de mooie egale teint geliefd bij visagisten, is nu ook beschikbaar in een handzame versie. En daarmee bijzonder interessant voor thuisgebruik!


Signature Kit
De beschikbare techniek en de schitterende make-up formulatie zijn al sinds 2009 beschikbaar voor particulieren. Met de Airpod technologie kwamen professionele resultaten in het bereik van iedere vrouw. Maar TEMPTU gaat verder. Overtuigd van de mogelijkheid deze airbrush techniek voor iedereen te perfectioneren, heeft de firma haar product verder ontwikkeld met als resultaat de TEMPTU Air. Een innovatief, handzaam en draadloos model waarmee je je gezicht in een handomdraai egaal kan opmaken. Of je nu naar een première gaat of naar de winkel op de hoek, de TEMPTU Air maakt je 'camera ready'. 

Het apparaat is geschikt voor foundation, blush en highlighter (van het eigen merk) en kan gebruikt worden in combinatie met producten van de eerder ontwikkelde Airpod. Zo zijner al direct 600 kleurcombinaties mogelijk! De TEMPTU Air verdunt de make-up en sproeit deze in een ultrafijne mist over gezicht of lichaam. Zo krijg je een mooi egaal en natuurlijk resultaat. 
Met drie snelheden (Sheer, Medium en Full Coverage) kunnen zowel accenten (Spot Conceal, Highlights) als dekkende contour make up worden aangebracht. De TEMPTU Air is ultralicht en maakt kwasten en sponzen overbodig. Dus ook nog hygiënisch. 


Draadloze TEMPTU Air
In de USA is het model in 2015 uitgeroepen tot 'Product van het Jaar'. In Europa wordt de TEMPTU Air medio maart 2016 geïntroduceerd en zal dan, onder meer, in onze winkel te koop zijn!
Bekijk de onderstaande (Engelstalige) instructievideo om te zien hoe je zelf eenvoudig een professioneel resultaat kan krijgen. Op de website van TEMPTU kun je nog veel meer informatie en video's vinden.



Geen opmerkingen: