Mooi als de avondzon

Sunset#5, te koop in lijst, als kussen, kaart etc.


De kleuren van de ondergaande zon, je kunt er uren naar kijken, en toch duurt een zonsondergang niet lang genoeg om dit te kunnen doen. We kunnen genieten van foto's, maar waarom bootsen we deze supermooie kleuren niet gewoon na ... In onze make-up ?



Sleek heeft zo'n mooi oogschaduwpalet waarmee dit mogelijk is. Het i Divine Sunset Palette. Een scala aan kleuren waarmee je een complete zonsondergang tevoorschijn kunt toveren op je oogleden. Van diepe kleuren als aubergine en paarse tinten, tot felle jongens als kanariegeel, felblauw of knaloranje. Niet bepaald kleuren die je zomaar zult (of kunt) gebruiken, zeker niet op een doordeweekse dag - maar in combinatie met elkaar zijn ze prachtig en kun je er ook gewoon rustig de boodschappen mee gaan doen ;-)



Ik heb gebruik gemaakt van de aubergine, oranje, gele en blauwe kleuren. Blauw enkel aan de onderste wimperrand, net zoals de zee. In combinatie met de True Colour lipstick van Sleek in de kleur Coral Reef, ben je klaar om op vakantie te gaan ! 



Lees ook mijn blog "Feeling like Nemo" voor de review van deze zomerse Sleek lipstick! Overigens kun je het Sleek i Divine Sunset Palette gewoon bij ons bestellen in de webshop. Sla je slag!

Geen opmerkingen: