As Red As Blood (Looks 2016)

De op één na laatste in de rij van 2016 trendjes, is de As Red As Blood. Want, rode lippen schijnen het dit jaar helemaal te worden! Hierboven draag ik de rode lipstick van Max Factor uit de Star Wars editie, nummer 30. Waarschijnlijk niet meer te krijgen omdat het een limited edition was, maar goed, er zijn nog genoeg rode lipsticks te vinden die hierop lijken!


Het maakt namelijk helemaal niet uit welke kleur rood je draagt, als het maar rood is. Tenslotte staat niet iedereen dezelfde kleur rood, dus valt hiermee te spelen.


Voor dé perfecte kleur rood, is daar de Egypt Wonder Day + Night lipstick, van Jana Cosmetics. Deze lipstick past zich aan naar de zuurgraad van je huid, en dus kleur hij van brons-rood naar helder rood naar misschien wel roze/rood ! Zo weet je dus zeker dat de kleur altijd goed bij je past.


Overigens ziet de lipstick zelf er echt heel erg koperkleurig uit. Zodra je hem opsmeert blijft hij dat ook wel even, maar langzamerhand zal hij veranderen. Ik vond hem in ieder geval onwijs mooi en nog een voordeeltje: hij blijft super lang zitten !


En zo is hij bij mij ! As red as blood ? Dat niet. Maar wel heel mooi 

Geen opmerkingen: