Spring 'till summer - 2016

Oké; het is nog februari. Maar het zonnetje schijnt al fel en de lucht is blauw. Vogeltjes fluiten en narcissen schieten de grond uit - het enige wat dit zomerse gevoel een beetje tegenhoudt is het kwakkelende weer. Kan je toch niet wachten op het voorjaar? Bekijk hier dan de beauty trends voor de lente en zomer!
#1 - Hé, Bambi!
Lange wimpers. Wie wil ze niet? Een keer knipperen en een windkracht 8 veroorzaken - een droom voor velen. Helaas zijn we nu eenmaal niet allemaal gezegend met wimpers waar Bambi jaloers op zou zijn, dus moeten velen van ons met mascara en nep wimpers aan de slag. Spinnenpoten tot comics. Het mag allemaal.

#2 - Heavy Metal.Niks te ''less is more'' dit seizoen. Alles moet knallen - en het liefst in felle kleuren. Voor de ogen is een metallic look het helemaal. Zeker als het ook nog eens metallic blauw is. Blauwe eyeliner, blauwe oogschaduw, blauwe mascara - als het maar blauw is. Het maakt niet uit hoe je het draagt; een goede smoky eye of slechts een simpel lijntje eyeliner in je onderste waterlijn - de mogelijkheden zijn eindeloos. Met het Sleek i-Quad palette in Midnight Blues kun je vele kanten op. Wil je het liever bij blauwe accenten houden? Kies dan voor het zonnige Sleek i- Devine Del Mar Vol (II - limited edition) palette of het i - Devine Sunset palette!

#3 - Vandaag is rood. En morgen ook.Om nog íéts specifieker te zijn; mat rood. Geen blauw op de ogen is rood op de lippen. Deze klassieke kleur is altijd aanwezig geweest, maar dit seizoen is 'ie niet uit de spotlight weg te slaan. Met deze Sneeuwwitje-lippen houden we de ogen rustig; alleen mascara of (als je dat iets te kaal vindt) een dun lijntje eyeliner. Door een matte lipstick te kiezen hoef je veel minder bij te tippen - ideaal dus! Kies voor Sleek's Stiletto of VixenMii's One True Red, of Legend. Liever een gloss? Ga voor de matte Rioja Red of de glanzende glosses van Golden Rose; Luxury Rich Color. Maak de look helemaal perfect door een lippotloodje te gebruiken; bijvoorbeeld van Sleek of van Mii!

#4 - All summer long.De gehele zomer lang een kleurtje - wie wil dat niet? (Voor een zomers tintje hoef je natuurlijk niet dagen lang onder de zonnebank te liggen - je kan ook Fake Bake proberen voor een mooie zomerse gloed ;-)).
Deze zomer zijn de warme tinten helemaal in. Brons/perzik kleuren op de oogleden en een goede bronzer en highlighter op het gezicht. Bij deze look houden we de lippen natuurlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zachtroze Candy Tinted Balm van Sleek. Bij deze look komt er geen eyeliner aan te pas; simpele warme oogschaduws en een beetje mascara is voldoende.


Geen opmerkingen: