Nauwelijks zichtbaar ...


Een lipstick die Barely There heet ... Hoe bijzonder ! Waarom zou je een lipstick kopen die toch amper te zien is ? Nou, daar hoef je je bij de True Colour lipstick van Sleek geen zorgen om te maken. Deze lipstick - die Barely There heet - zie je dus duidelijk wèl. 


De lipstick heeft in plaats van een nude teint (wat je zou verwachten bij de naam), juist een peachy kleurtje. Hij is eigenlijk een perfecte mix van een neutrale kleur gemengd met een perzik tintje. Het is echt een snoepje van een lipstick, die niet alleen heel erg mooi is, maar ook nog eens heel fijn uitsmeert!


Dat maakt deze lipstick natuurlijk perfect om te dragen op doordeweekse dagen, of juist bij je party-look ! Want bij uitbundige smokey eyes, zijn rustige lippen toch nog altijd het mooist.

Bovendien zijn de perzikkleurtjes dit jaar helemaal hot. Niet alleen voor de lippen, maar ook voor de ogen. Met deze lipstick van Sleek zit je dus helemaal goed wat betreft de trends!


De True Colour lipstick Barely There van Sleek is te koop bij ons in de webshop! Wees er snel bij want dit snoepje is zo weg ;-)

Geen opmerkingen: