Een pikant geurtje


Een bed zoals op de foto zou iedere vrouw wel willen aantreffen ... Vol met cadeaus en dozen van Agent Provocateur. Luxer kun je het je niet voorstellen, en die luxe ligt nu binnen handbereik ...

Laat me jullie heel eventjes meenemen terug in de tijd:

In 1944 opende de eerste winkel van Agent Provocateur haar deuren, in de hippe wijk Soho in Londen, een lingeriemerk opgericht door man en vrouw Joseph Corre en Serena Rees. Sindsdien gaat het Agent Provocateur voor de wind en is het merk uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de lingeriewereld. En niet alleen dat, want het merk heeft ook hele fijne parfum die je echt geroken moet hebben! Het merk staat voor verleiding en plezier.


Ik test voor jullie het heerlijke parfum Signature van Agent Provocateur, de Purse Spray. Dit handige flesje is klein, komt in een zwart fluwelen zakje en is af te sluiten met een schuifje aan een handig polskettinkje. De hele uitstraling is al chique op zich, maar dan heb je hem nog niet eens geroken!

Het parfum is, voordat ik begin en voordat jij start met lezen, wel echt een luchtje voor mensen die houden van een aparte geur die niet echt licht is. Het is geen zware hap, maar een luchtig bloemengeurtje is het ook niet. Toch spelen bloemen wel de hoofdlijn in de geur !

De top daarvan bestaat uit saffraan en koriander. Het hart bestaat uit roos, jasmijn, magnolia, ylang ylang, witte gardenia, vitever, amber en musk. De geur is bloemig maar kruidig, en heeft iets heel bijzonders over zich heen. Het is een luchtje wat de hele dag blijft hangen, wat hem zijn geld wel waard maakt !


De Purse Spray van Agent Provocateur is bij ons in de webshop te koop ! Bestel 'm nu snel ook nog eens met korting ! 

Geen opmerkingen: