One for you, one for me

Ogen, ze zijn mooi. De spiegeltjes van de ziel, het centrum van ons gevoel. Maar ja ... Het kan nooit kwaad wat oogschaduw te gebruiken om ze nog net ietsje mooier te maken !



En zo zijn er oogschaduws die perfect passen bij jouw kleur ogen. Oogschaduws die kleuren hebben die jouw oogkleur extra doen laten uitkomen. Hier heb ik een monokleur oogschaduw gebruikt van Bobbi Brown. Deze bruine kleur met lichte shimmer en rode ondertoon, zorgt er oor dat mijn ogen nog net iets blauwer worden dan ze al zijn. Benieuwd naar welke kleur oogschaduw jij moet zoeken om jouw ogen nog meer te doen stralen ? Hieronder zal ik een lijstje samenstellen die jou precies gaat vertellen welke kleur oogschaduw jouw ogen mooi doen laten uitkomen. En om het nog wat leuker te maken, zal ik er meteen bij vertellen welk i-Divine palette van Sleek je dan het beste kunt aanschaffen, zodat je na dot blog linea recta door kunt naar onze webshop!

Heb jij blauwe ogen, net als ik ?
Dan staan paarse oogschaduwkleuren jou heel erg mooi, maar ook grijs en groen doen het goed. Oogschaduws met oranje teinten (ook een vleugje rood of bruin) laten jouw blauwe ogen nog blauwer lijken, en met de opkomende trend vanbkauwe oogschaduw zit jij ook gebakken, want bij blauwe ogen staat blauwe oogschaduw ook geweldig ! Het i-Divine Sunset palette van Sleek of het Au Natural palette van Sleek zijn goede matches voor jou. Ook het Garden Of Eden palette zal je goed staan !

Heb jij bruine ogen, als chocoladereepjes ?
Dan staan bruine teinten jou natuurlijk top, maar ook groen en paars zijn twee toppers voor je ! Zilver en goud staan je ook erg mooi. Hierdoor is het i-Divine Garden Of Eden palette van Sleek een goede match voor je, of natuurlijk het Enchanted Forest palette waar echt zoveel verschillende kleuren in zitten waarmee jij kunt spelen.

Heb jij groene ogen, als gras ?
Grijs/bruine kleuren staan dan erg mooi bij jou. Je kunt voor heftig gaan met paarse of roze oogschaduws, maar je kunt het ook rustig houden met bronzen teinten. Het Sleek i-Divine palette Storm is erg mooi voor jou, aangezien dit palette alle kleuren bevat die jouw oogkleur echt tot zijn recht doet laat komen !

Heb jij grijze ogen, als een dolfijntje ?
Dan staan grijze kleuren je goed, maar vooral turquoise en ook perzikkleuren laten jouw grijze kijkers stralen. Het i-Divine palette Enchanted Forest van Sleek of het Bad Girl palette zijn twee toppers voor jou !


Zoals je ziet complementeert een goede oogschaduwkleur echt jouw ogen. Zelfs een monokleur oogschaduw is hierdoor niet langer saai, want deze werkt dan prima samen met jouw oogkleur. Shop ze !

Geen opmerkingen: