Here comes the sun ...

Rode lippen, wie houdt er niet van ? Hetzij voor een avondje, of gewoon altijd - iedereen heeft ze wel eens gedragen. Rode lippen zijn nooit uit, en daarommmm ... Komt Max Factor nu met de Marilyn Monroe-lijn. Een lipsticklijn die bestaat uit 4 gezellig rode kleuren die elk voor een ander huidtype (lees: ondertoon) bedoeld zijn.



Zo hebben we de Marilyn Sunset Red (die ik heb en ga testen !). Deze rode lipstick neigt naar oranje/koraal, en is bedoeld voor vrouwen met een warme ondertoon in hun huid. De Marilyn Berry is een rood met blauwe ondertoon, die ook door kan gaan voor roze. Dit maakt hem geschikt voor koele ondertonen - en voor meiden die wel van rood houden, maar niet too much. Marilyn Cabernet is de donkerste uit deze lijn, neigt naar wijnrood en bevat een shimmer, dit maakt hem direct minder heftig. Tot slot is daar de klassiek rode rood, de Marilyn Ruby Red


Hier heb ik de Marilyn Sunset Red op, aangebracht met een lipstickkwastje. Dit maakt hem een tikje minder heftig, al is deze teint al wat zachter op zich. De lipstick is lekker zacht en laat zich gemakkelijk aanbrengen. Ik ben dol op deze kleur, aangezien hij niet te erg aanwezig is maar toch dat zomerse gevoel geeft wat een rode lipstick alleen kan geven. Door zijn oranjige gloed geeft hij direct dat zonnige gevoel wat we wel kunnen gebruiken dit voorjaar vol met ... Bewolking ;-)


Bij rode lippen is het natuurlijk zaak je ogen rustig te houden. Ik draag hier dus ook alleen mascara bij. Het is mooi en verzorgd, en ook nog eens lekker vlug klaar ! 


Zijn jullie benieuwd naar deze lipsticks en zo ja, welke lipstick zou jij kiezen ?

Geen opmerkingen: