Daar waar het gras groener is ...

Anno 2016 zijn we een heleboel eyeliner trendjes verder, maar welke we erg vaak terug zien komen dit jaar qua trends, is de blauw/groene eyeliner. Of het nu een dash of blue is slechts in je binnenste of buitenste ooghoeken, jewel tones die een mooie shimmer eyeliner geven of gewoon simpelweg olijfgroen; we zien heeeel veel blauw/groene eyeliners dit jaar. En dat is natuurlijk niet zo gek, want zo'n opvallend kleurtje fleurt onze look natuurlijk meteen op!

Zo ben ik vandaag heel basic begonnen met enkel wat bruine oogschaduw. Maar bruine oogschaduw alleen is natuurlijk saaaaaaai als wat, met een zeegroen kohlpotloodje fleur ik hem op. Het lijntje zorgt voor net dat beetje extra, wat toch niet vreselijk opvalt. 

Het is goed te merken dat de no makeup trend helemaal over is. Daar waar het eerst hot was om je op te maken zonder dat je dat zag, is het nu hot om je op te maken en dat aan iedereen te laten zien ! Grote rol hierin speelt toch weer die blauwe eyeliner of gewoon blauwe oogschaduw, want wat dat betreft is alles goed, zolang het maar blauw oogt ;-)

Je shopt een gezellige blauwe eyeliner bij ons makkelijk in de webshop, bijvoorbeeld van Sleek! Te denken aan de kleur Blue Moon, Cobalt Blue of de prachtige zeegroene kleur Tonic. Shop ze!

Geen opmerkingen: